tirsdag den 28. september 2010

Krea med skyer

Jeg er ved at lave en uro til Isa. Efter inspiration fra denne dame er jeg gået i sky-mode, og er lige nu ved at finde ud af udformningen. Jeg syr dem i hånden for hyggens skyld, sandsynligvis i libertystof, og fylder dem med enten uld eller bamsefyld, alt efter hvor meget jeg tror, der kommer til at blive savlet og tygget på dem, og hvor tilsvarende helse-agtige, de bør være.

Måske bliver den med regndråber helt som i linket oven for, men det kunne også let gå hen at blive en modificeret udgave, som jeg ikke er helt færdig med at udtænke. For jeg kan bedst lide at holde mig til min krea-præmis som er, at tingene skal kunne bruges til flere formål. Jeg er ret vil med både de smarte, forenklende og besparende elementer i den tankegang, og især når det kommer til stort og småt børneudstyr og -legetøj. Når f.eks. et stykke legetøj har flere anvendelsesmuligheder, har man jo dels fået mere for sine penge, man behøver knapt så meget udstyr derhjemme og med på farten, og så får tingene også et meget længere og lidt mere bæredygtigt liv. Og det synes jeg alt sammen selv er brand smart og noget, man godt kan bruge i den tid, hvor man har småkravl i hjemmet, som konstant vokser fra og ud af alting. Har selv lige lagt et hav af babytøj i kælderen, som ungen allerede er vokset fra. Shit der er fart på i det første år!
Derfor vil jeg gerne lave uroen, så i hvert fald nogle af "dingle-elementerne" fra uroen kan tages af, og sættes på barnevognen som uro eller legetøj. Er den sej nok, kan den også sagtens bruges som hyggeligt element over sengen eller i et hjørne af børneværelse, når hun er blevet større. My har i hvert fald allerede forhørt sig om den ikke skal hænge inde på værelset. Der kommer billeder senere, nu må jeg til synålen, mens bebsen sover skønhedssøvn. (Jeg burde i virkeligheden gøre det samme, hvis man spørger mit spejlbillede)

2 kommentarer:

  1. jeg tror du kan gøre en bedre sky.
    men ideen er sød.
    kys

    SvarSlet
  2. Jeg er helt enig, det er virkelig en god idé at lave ting, der kan bruges til flere forskellige formål --> ens barn kan bruge tingene længere, og man sparer penge og som du siger, og så er det en win-win situation.

    SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en kommentar!

Related Posts with Thumbnails